Summercamp 2017

Heerlijke vakantieweek in Heino!

We zijn dit jaar met vijf gezinnen op vakantie geweest. We troffen het nog behoorlijk met het weer; niet overdreven warm, maar meestal wel droog en ook wel zonnig. Dat betekende dat we vooral samen buiten bezig zijn geweest. Ponyrijden, zwemmen, pizza’s bakken, een reptielenshow, Hollandse buitenspelen, dieren voeren, het hoogteparcours, een gezellige barbecue …. er was voor elk wat wils. En dan ook nog een bezoek aan attractiepark Slagharen; dat was een prachtige verrassing voor de kinderen (én de ouders!).

De sfeer onderling was opperbest. Iedereen heeft elkaar goed leren kennen. Er zijn zelfs afspraken gemaakt om elkaar opnieuw te ontmoeten en foto’s uit te wisselen. Iedereen had respect voor elkaar en voor elkaars ervaringen; het was echt een fijne groep! De kinderen trokken steeds meer samen op en beleefden dingen die ze eerder niet kenden; een lol dat ze hebben gehad!

Uit het gastenboek:

Moeder en zoon (14):
“We hebben intens genoten. Dat jullie nog lang dit mogen doen voor andere gezinnen. Want jullie laten dromen uitkomen!”

Gezin van vier (met klein meisje en stoere jongen):
“Was superrrrrr gezellig. Kinderen blij, ouders blij, meer kunnen we niet wensen. Thanks, echt top”

Moeder met twee jonge meiden:
“Nooit gedacht uitgekozen te worden, maar wat een ervaring! Zo een geweldige ervaring en super leuke groep. Veel gelachen, gedaan en genoten. Woorden schieten te kort, een bedankje te klein. Bedankt voor de geweldige kans en ervaring.”

Pleegoma, moeder en dochters:
“Ik sta versteld hoe mooi zo’n week in elkaar is gezet. Zo veel ervaringen, lol en plezier. Kindergezichtjes worden open, gaan hun eigen angsten voorbij. Ouders zie je bloeien. Een groep vreemden bij elkaar en toch zo passend. Respecteren elkaar. In zo’n korte tijd zoveel liefde met elkaar geleerd. Ja mensen met zoveel zorgen, dat was even niet erbij. 
JAMMER, het is voorbij!”