Summercamp 2011

Summercamp Heino, 1 augustus t/m 5 augustus 2011

Reacties van de vakantiegangers:

“ Het heeft de accu goed opgeladen; de omgeving is prachtig, de kinderen vinden de beesten zo leuk, die hebben ze mogen voeren.”

“ Wat betreft de andere gasten, het was echt heel gezellig, we zaten met z’n allen op één lijn, hebben veel gelachen, maar ook echte gesprekken gehad.”

“ Het klikte super met de andere gezinnen. Als je zoveel ellende, pijn en verdriet hebt doorgemaakt, was dit echt een tijd om af te schakelen, even lekker ontspannen en onder elkaar het delen van onze ellende… Het was in 1 woord geweldig.”

“Wij hebben er echt zo van genoten! Wij zijn als gezin weer ff helemaal opgeladen en hebben werkelijk een zorgeloze vakantie gehad! Voor zowel de kinderen als de ouders, voor iedereen was er wel wat. We kunnen een boek schrijven over onze geweldige ervaring. Wat jullie hiermee bereiken is met geen goud of geld te koop.”

“Ik vond het super leuk, zwemmen, paarden verzorgen en met de andere kinderen heb ik vriendschap gesloten.”

“Ik heb echt van A tot Z genoten, net als mijn dochter.”

“Het was heel leuk en gezellig. De kinderen hebben gezwommen, zeepjes gemaakt en nog veel meer activiteiten. De tijd was eigenlijk veel te kort.”

“Het was in één woord geweldig. Ik hoop dat jullie als stichting dit nog jaren mogen organiseren voor andere mensen want wat hiermee bereikt wordt is super.”