Summercamp 2012

Summercamp Heino, 16 juli t/m 20 juli 2012

Enkele reacties van de vakantiegangers:

”De mensen hier zijn heel behulpzaam en lief. Ze laten me veel lachen.

“Mijn kinderen hebben het ook naar hun zin; ze hebben nieuwe vrienden, ik óók trouwens. De wafels zijn erg lekker.”

“Op onze eerste dag regende het, maar we vermaakten ons prima: heerlijk eten, zwemmen, kletsen, disco en een groot binnen spellencircuit”.

“We lachen wat af. Lief en leed wordt gedeeld. (Vooral in de piratenbar!)”

“We zijn ook de beesten gaan voeren: brutale lama’s, bokkige bokken enz.”

“Het gaat allemaal erg snel voorbij vooral als je ook gaat paardrijden, stepfietsen, boogschieten, teambuildingspellen, kickboksen…”

“Ondanks dat ik niet alle namen meteen onthield, wist ik wel dat het supermensen zijn en ik zal ze heel erg gaan missen… Het dieren voeren vond ik heel bijzonder omdat ik toen héél dicht bij de dieren kon zijn.”

“Ik heb super veel foto’s gemaakt om de herinneringen vast te houden van de leuke tijd die ik had. Dit was een vakantie en een avontuur om niet te vergeten.”

“Het is alweer de laatste dag en m’n dochter is 10 geworden. Ze is weer zwemmen met de groep kinderen, de jongsten bleven in huis en spelen met lego. Ik heb er zó van genoten dat ik het erg vind om naar huis te gaan.”

“Ik zal deze week nooit vergeten. Ik heb sterke banden met de anderen gekregen. Er werd veel gelachen en er waren ook sentimentele momenten. Ik heb geleerd weer wat socialer te zijn, daar had ik de laatste tijd nogal wat moeite mee, dus petje af voor mezelf. Ik weet dat we contact blijven houden.”

“Op de laatste dag was er BBQ, erg lekker, daarna was de bingo waar iemand schandalig veel won. (haha)We hebben écht een fantastische week gehad.”

“Ik voelde me echt verwend; dat ben ik niet gewend…….”