Summercamp 2014

Summercamp Heino, 21 juli t/m 25 juli 2014

Dit jaar zijn 2 bestuursleden met 6 volwassenen en 11 kinderen naar Summercamp Heino geweest.

Enkele reacties van de vakantiegangers:

“Ik had deze vakantie niet zo leuk durven dromen”

“Na lang wachten was het eindelijk zover. Het was een spannende ervaring: met een groep vreemden op vakantie!! Het is een week vol activiteiten geworden en we hebben veel te veel gegeten en gedronken. We vormden een leuke groep en we hebben een nieuwe vriendschap gesloten.”

“In één woord geweldig. Ik heb genoten, echt. Ik heb bepaalde angsten overwonnen; hoogteparcours. Ik ben zo dankbaar dat ik ’t eigenlijk niet kan verwoorden”.

“Er wordt veel gelachen en we hebben plezier.”

“Mijn oudste zoon kwam mij de eerste dag knuffelen van blijdschap, zo leuk vond hij het. We hebben nieuwe vrienden erbij en die hadden we niet veel. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke vakantie.”

“Geachte sponsors en overige betrokkenen. De woorden van dank schieten me tekort om te zeggen hoe mooi ik het vind dat dit in deze tijden nog mogelijk is. Ik heb genoten en mensen zien genieten. Bedankt.”

“Deze vakantie was super leuk. Ik heb gezwommen en dieren gevoerd. Gespeeld in het speeltuintje. Ik ben 2 keer naar de film geweest. Paardrijden en de paarden borstelen vond ik het leukst.”

“Hartstikke bedankt voor deze superleuke vakantie. Een weekje weg van alle stress. Pony’s, beachparty, spellen, dierenpark, het zwembad enz. Super. We hebben er vrienden aan over gehouden.”

“Ik vond het moeilijk om met vreemden op vakantie te gaan, maar het is me reuze meegevallen. We deden spelletjes om elkaar te leren kennen. Mijn kinderen hadden ook snel vriendschap gesloten. Het was de eerste vakantie van mij en de kinderen. We zullen dit nooit vergeten.”